Badkamer van uw dromen

De badkamer is tegenwoordig meer dan een plek om de dagelijkse hygiëne bij te houden. Het is steeds meer een ruimte geworden waar u zich kunt afzonderen, ontspannen en opladen. Benieuwd hoe MOLS uw droombadkamer realiseert? Lees gauw verder.

VAN ONTWERP TOT OPLEVERING
Allereerst is het belangrijk te weten hoe groot de ruimte is waar u uw badkamer van uw dromen wilt laten realiseren. Daarna is het van belang dat u weet welke kant u op wilt met uw nieuwe relaxruimte. Er zijn tal van mogelijkheden, zoals een knipoog naar de Turkse Hamam, een industrieel karakter, Oosterse kenmerken of bijvoorbeeld naturalisme als middelpunt. Om u te inspireren kunt u bij ons op de site veel foto’s vinden van badkamers. Op die manier komen we samen tot een keuze die het beste bij u past.

Nadat we weten welke kant we opgaan, zullen we samen met een vooraanstaande architect een ontwerp maken. Daarin zullen we schoonheid combineren met functioneel en praktisch en we zullen elke centimeter van uw badkamerruimte optimaal benutten.

Vervolgens, wanneer u en wij tevreden zijn over het ontwerp, gaan we aan de slag met de realisatie. We werken uitsluitend met duurzaam geproduceerde en kwalitatief hoogstaande materialen. Dit voeren wij ook door in de keuze van onze partners. Zij delen onze gedachte over het belang van duurzaamheid. Daarnaast zien wij er op toe dat de restanten van onze werkzaamheden gescheiden worden afgevoerd.

En dan is het moment daar: de oplevering. Eindelijk kunt u gebruik maken van uw droombadkamer. Geniet ervan!

badkamer-idee

EEN BADKAMER VAN MOLS
Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Klik hier voor meer informatie over het realiseren van uw complete badkamer door MOLS.